Evenementen
Verzorging & Verhuur

Over ons

Fieten Evenementencatering en Verhuur is uw partner op het gebied van diverse faciliteiten en randvoorzieningen op evenementen enerzijds en de totale verzorging van de publiekscatering anderzijds.

Over ons

Fieten Evenementencatering en Verhuur is uw partner op het gebied van diverse faciliteiten en randvoorzieningen op evenementen enerzijds en de totale verzorging van de publiekscatering anderzijds. Ons familiebedrijf is sinds 1962 actief op evenementen en wij beschikken dan ook over een ruime ervaring.

Het inschakelen van Fieten Evenementencatering en Verhuur biedt u als organisator vele voordelen. Het grootste voordeel in tegenstelling tot alle andere evenementenverhuurders en cateraars is het totaal concept wat wij u kunnen bieden. Enerzijds de verhuur van aanvullende faciliteiten voor uw evenement en anderzijds de verzorging van de publiekscatering in welke vorm dan ook. Dit hebben wij allemaal in eigen beheer, zonder tussenkomst van derden want de eenheid, netheid en kwaliteit van uw evenement ten goede komt.

Wij zijn een slagvaardig bedrijf en hanteren korte communicatielijnen. Hierdoor kunnen wij aan elke klant optimale aandacht besteden en houden we oog voor uw specifieke eisen en wensen.

Hoe het begon

Sinds 1962

Sinds 1962 is ons familiebedrijf actief op het gebied van catering en publiekcatering op evenementen. Doordat er vanuit organisatoren steeds meer en meer de vraag kwam naar aanvullende faciliteiten op evenementen, hebben we sinds 1983 een complete verhuurafdeling. Hieronder vindt u aan de hand van diverse foto’s een reis door de tijd van ons bedrijf.