Evenementen
Verzorging & Verhuur

Evenementen catering

Fieten Evenementencatering Dé publiekscateraar voor uw evenement!

Maak uw festival of event compleet met het lekkerste eten en drinken.

Ons bedrijf houdt zich naast de verhuur van diverse units en wagens ook bezig met de verzorging van de inwendige mens op uw evenement of festival. Door onze jarenlange ervaring ligt de kracht in het verkopen van kwaliteitsproducten in grote hoeveelheden en in een hoog tempo zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Lange wachtrijen behoren daarmee tot het verleden. Met onze moderne ingerichte verkoopwagens zorgen wij voor eenheid, netheid en kwaliteit en dragen wij bij aan de totale uitstraling van uw evenement. Heeft u de catering liever vanuit de “huisstijl” van uw evenement? Ook hierin hebben wij mogelijkheden en bespreken deze graag met u.

Catering op uw evenement? Fastfood specialiteiten op culinair niveau.

Wij hebben een verscheidenheid aan kwaliteitsfastfood producten en passen deze aan naar het soort evenement dat u organiseert. Daarnaast kunnen wij uw evenement ook voorzien van een compleet aanbod van dranken. Een groot wagenpark, het juiste gereedschap, het lekkerste assortiment aan eten en drinken en de vriendelijkste medewerkers zijn de ingrediënten waarmee wij uw evenement tot een onvergetelijk feest maken. Onze jarenlange ervaring en flexibiliteit vormen gezamenlijk de kracht waarmee wij elke doelgroep van dienst kunnen zijn. Festivalorganisatoren, kermissen, bedrijven, particulieren, scholen en instellingen, wij gaan iedere uitdaging aan! Ook voor tuinfeesten en kinderfeestjes verzorgen wij graag uw catering. Kortom, bij ons is het mogelijk om vrijwel iedere cateringwens in vervulling te laten gaan!

Publiekscatering

Onze kracht ligt in het verkopen van kwaliteitsproducten in grote hoeveelheden en in een hoog tempo.

Eigenhuisstijl

De catering liever vanuit de “huisstijl” van uw evenement? Ook hierin hebben wij mogelijkheden en bespreken deze graag met u.

Jarenlange ervaring

Onze jarenlange ervaring en flexibiliteit vormen gezamenlijk de kracht waarmee wij elke doelgroep van dienst kunnen zijn.

Sfeerbeelden

Bekijk de sfeerbeelden van diverse evenementen waar wij de totale publiekscatering hebben verzorgd.